Αγρίνιο: Πολίτες απέτρεψαν τρεις πλειστηριασμούς (βίντεο - φώτο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αγρίνιο: Πολίτες απέτρεψαν τρεις πλειστηριασμούς (βίντεο - φώτο)

Δημοσίευση: 7:23 μ.μ. | 19/7/17

Αναβρασμός στα Δικαστήρια - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μεγάλη ένταση στα δικαστήρια Αγρινίου κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών, αυτή την ώρα. Μέλη κινημάτων αλλά και οργανώσεων κατά των πλειστηριασμών βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα για να μην επιτρέψουν για γίνουν οι πλειστηριασμοί.

Μετά τον πειστηριασμό στο Μεσολόγγι, την περασμένη Τετάρτη  που ματαίωσαν με την αγωνιστική τους παρουσία συλλογικότητες, ενεργοί πολίτες και πολλά μέλη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, σειρά πήρε σήμερα  το Αγρίνιο, όπου παραβρίσκεται και ο εμπορικός σύλλογος.
Τρεις  πλειστηριασμοί επαγγελματικής στέγης Αγρινιωτών, ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη στις 19 Ιούλη, στις 15:30’ στα Δικαστήρια Αγρινίου και ακολουθούν άλλοι οκτώ στις 26 Ιούλη 2017!

«Οι πλειστηριασμοί δεν είναι αποτέλεσμα κακοπληρωτών πελατών των τραπεζών και του Δημοσίου κι αυτό το γνωρίζουν οι πάντες! Είναι αποτέλεσμα της μνημονιακής λεηλασίας, που έχει κάνει εφιαλτική τη ζωή των Ελλήνων!Η μόνη ελπίδα για να σωθεί η λαϊκή περιουσία είναι ο συντονισμένος μαζικός αγώνας των πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς από τις τράπεζες και το Δημόσιο! Οι συμπολίτες που δοκιμάζονται και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους ή τα καταστήματά τους οφείλουν σταθερά και δυναμικά να πλαισιώσουν το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς κι όχι μόνο στις ατομικές τους περιπτώσεις!» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διαδηλωτές .

Δείτε φωτογραφίες και βίντεοΠηγή: agriniosite.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών