Αίτημα στην Επιτροπή «Πόθεν Έσχες» για τους πολιτικούς που νοσηλεύτηκαν τζάμπα στο «Ντυνάν» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αίτημα στην Επιτροπή «Πόθεν Έσχες» για τους πολιτικούς που νοσηλεύτηκαν τζάμπα στο «Ντυνάν»

Δημοσίευση: 8:11 μ.μ. | 13/7/17

Αίτημα στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες κατέθεσε ο Αντώνης Μπαλωμενάκης για να διερευνηθεί αν όσοι πολιτικοί νοσηλεύτηκαν τσάμπα στο «Ερρίκος Ντυνάν» συμπεριέλαβαν στην δήλωση πόθεν έσχες τους ως δωρεά την μειωμένη ή άνευ τιμήματος νοσηλεία

του Άγγελου Προβολισιάνου


«Σύμφωνα με το ν. 3213/2003 οι υπόχρεοι για την υποβολή δήλωσης ¨πόθεν έσχες¨ υποχρεούνται να δηλώνουν τα έσοδά τους από κάθε πηγή» είπε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία και πρόσθεσε: «Συμπεριλαμβάνονται, συνεπώς, και οι δωρεές».

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Μπαλωμενάκης ενημέρωσε πως θα ζητηθεί από την Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία είναι πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, να ελεγχθούν οι δηλώσεις όσων πολιτικών νοσηλεύτηκαν άνευ τιμήματος για να διαπιστωθεί αν έπραξαν τα νόμιμα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την έκθεση του -υψηλά αμειβόμενου για τρεις μήνες- Λιαρόπουλου, τα δωρεάν νοσήλια ζημίωσαν κατά 23 εκατ. ευρώ το «Ντυνάν», με το παράδοξο να είναι πως διώκεται μόνο ο Μαρτίνης για την «τρύπα» στα ταμεία του νοσοκομείου, ενώ όσοι δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη βρίσκονται στο απυρόβλητο.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών