Αμετανόητος ο επιχειρηματίας που ξυλοκόπησε εφοριακό στην Πάτμο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αμετανόητος ο επιχειρηματίας που ξυλοκόπησε εφοριακό στην Πάτμο

Δημοσίευση: 8:01 μ.μ. | 24/7/17

«Θα του έβαζα το κεφάλι μέσα στη θάλασσα και τα πόδια πάνω, θα τον έπνιγα»

«Δέχτηκα απρόκλητη επίθεση ενώ έκανα τη δουλειά μου, δήλωσε στους αστυνομικούς ο εφοριακός που ξυλοκοπήθηκε από επιχειρηματία στην Πάτμο.

Περιγράφοντας τα όσα έζησε, ο εφοριακός δήλωσε στον Alpha: «Είχαμε φτάσει στην Πάτμο από τη Λέρο για να κάνουμε ελέγχους. Το απόγευμα βγήκαμε βόλτα. Καθίσαμε σε ένα παγκάκι ώστε να έχουμε στο οπτικό μας πεδίο ένα τσιπουράδικο και να ελέγχουμε αν κόβει αποδείξεις. Για να μη γίνουμε αντιληπτοί, με τη μία ελέγκτρια προσποιηθήκαμε το ζευγάρι.

Ξαφνικά, μας πλησιάζει ένας μεγαλόσωμος άντρας, ο οποίος στάθηκε μπροστά μας. Με ρώτησε; Ποιος είσαι εσύ; Τι θέλεις;. Του απάντησα πως είμαι εφοριακός και μου είπε: Τώρα θα δεις ποιος είμαι εγώ και άρχισε να με χτυπάει δυνατά».

Ο 63χρονος δράστης του ξυλοδαρμού, που διατηρεί βενζινάδικο και φανοποιείο στην Πάτμο, εμφανίστηκε αμετανόητος, μιλώντας στον Alpha. «Όχι δεν ζητάω από αυτόν τον άνθρωπο συγγνώμη. Από κανέναν εφοριακό δεν ζητάω. Γιατί μας έχουν κάψει τη γούνα. Δηλαδή ξεκίνημα της σεζόν με το που έρχονται οι τουρίστες, ήρθαν αμέσως οι συνεταίροι; Αν ήξερα ότι ήταν εφοριακός θα του έβαζα το κεφάλι μέσα στη θάλασσα και τα πόδια πάνω, θα τον έπνιγα», ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών