Ανέλκυσαν 339 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης από τον βυθό στο λιμανάκι Αλεποχωρίου (φώτο) | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Ανέλκυσαν 339 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης από τον βυθό στο λιμανάκι Αλεποχωρίου (φώτο)

Δημοσίευση: 6:25 π.μ. | 12/7/17

Δείτε φωτογραφίες από την νέα κατάδυση καθαρισμού - Κοινοποιήστε και ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας

Το Σάββατο 8/7/2017 ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Loutraki Dive Club σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Αλεποχωρίου πραγματοποίησε κατάδυση καθαρισμού στο λιμανάκι στο Αλεποχώρι.

Ο απολογισμός της κατάδυσης έφτασε τα 339 κιλά ή 576 τεμάχια ανθρώπινης ρύπανσης.

Αναλυτικότερα, από το βυθό βρέθηκαν και ανελκύθηκαν: 107 πλαστικά μπουκάλια, 9 γυάλινα μπουκάλια, 108 κουτάκια αλουμινίου, 14 κονσέρβες, 18 ελαστικά, 18 καπάκια καφέ, 19 πλαστικά ποτήρια, 23 συσκευασίες τροφίμων, 47 σακούλες, 25 σωλήνες, 25 σχοινιά, κομμάτια πλαστικό και μέταλλο, μουσαμάδες, αλιευτικούς εξοπλισμούς, πετονιές, 1 πολυθρόνα κλπ.

Η ομάδα απαρτιζόταν από 4 δύτες 1 υποστήριξη επιφάνειας 5 στην ξηρά και τα μέλη του Ναυτικού ομίλου που βοήθησαν και στην ξηρά και στην θάλασσα.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ειδικά στην ομάδα ξηράς που παρά τον δυνατό ήλιο και την ζέστη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους !!!! Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Ναυτικού ομίλου Αλεποχωρίου κ. Γιώργο Τουμπανιάρη για την πρόσκληση και την φιλοξενία !!! Σεβόμαστε το περιβάλλον , σταματάμε να ρυπαίνουμε , αφήνουμε πίσω μας καθαρές παραλίες !!!! τα σκουπίδια στους κάδους !!! Ζούμε για το αύριο και όχι μόνο για το σήμερα !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας , ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας !!!!», αναφέρει ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου.

Δείτε φωτογραφίες
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών