Έκανε άνω κάτω την πόλη της Λαμίας και βρέθηκε με χειροπέδες | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Έκανε άνω κάτω την πόλη της Λαμίας και βρέθηκε με χειροπέδες

Δημοσίευση: 9:27 μ.μ. | 20/7/17

Ο νεαρός κλέφτης έπιασε «δουλειά» πρωί πρωί

«Παραγωγικά» ξεκίνησε την ημέρα του ένας νεαρός στη Λαμία. Αρχικά έκλεψε ένα μηχανάκι που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης στην οδό Εκκλησιών, όπου εργαζόταν.
Ο νεαρός έκλεψε το μηχανάκι, αλλά έγινε αντιληπτός από ένα γείτονα ο οποίος τον ακολούθησε και ταυτόχρονα ενημέρωσε την αστυνομία.

Το Κέντρο κινητοποίησε άμεσα μηχανές και περιπολικά, αλλά ο κλέφτης κατάφερε να εξαφανιστεί και ο γείτονας, που τον ακολουθούσε, έχασε τα ίχνη του.

Όμως λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός Ρομά «ξαναχτυπά». Αυτή τη φορά αρπάζει μια τσάντα από μια γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του και τελικά ο δράστης εγκαταλείπει το κλεμμένο μηχανάκι για να μη δίνει στόχο και κινείται με τα πόδια, νομίζοντας ότι έτσι γλίτωσε τη σύλληψη.

Οι αστυνομικοί όμως δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Από τις περιγραφές είχαν καταλάβει για πιο «φυντάνι» πρόκειται και τον περίμεναν κοντά στο σπίτι του. Όταν πλησίασε ο νεαρός Ρομά τους κατάλαβε και έτρεξε για να ξεφύγει. αλλά αυτή τη φορά οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. τον πρόλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών