Ένταση στην Επιτροπή για την Υγεία | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ένταση στην Επιτροπή για την Υγεία

Δημοσίευση: 1:26 μ.μ. | 13/7/17

Οι εκπρόσωποι της ΝΔ -είτε του Άδωνη- στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, Μπουκώρος και Γεωργαντάς, ξεκίνησαν να φωνάζουν για λόγους εντυπώσεων, ζητώντας μετ' επιτάσεως να κληθεί άμεσα για να καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Δεν έχει ξαναγίνει να ζητά πρώην υπουργός να εξεταστεί και να μην γίνεται αποδεκτό» είπε και στη συνέχεια ανέβασε τα ντεσιμπέλ: «Τι φοβάστε από τον Άδωνη; Να έρθει να μιλήσει. Φοβάστε όλοι να έρθει εδώ ο Άδωνις...». Μέσα στο παραλήρημα του, ο κ .Γεωργαντάς φώναζε με ανοιχτό ή και με κλειστό μικρόφωνο πως στην Επιτροπή επικρατούν: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά».

«Γιατί φωνάζετε;» ρώτησε η κ. Καββαδία, συμπληρώνοντας με ένα ακόμα ερώτημα: «Σας είπε κανένας πως δεν θέλουμε να έρθει ο κ. Γεωργιάδης;».

Ο Νίκος Νικολόπουλος έδωσε μία καλή εξήγηση για την τεχνητή ένταση που προκλήθηκε. «Μήπως έχει ανοίξει η λίστα για τη διαδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και σπεύδουν να καταγραφούν στη λίστα;» διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Κάποιοι νομίζουν ως μπορούν να αστειεύονται...». Για τις αποκαλύψεις του Documento και την εμμονική απαίτηση του Άδωνη να έρθει στην Επιτροπή, είπε: «Ο κ. Γεωργιάδης θέλει να έρθει γιατί γράφει ο Βαξεβάνης. Δεν απαντά στα δημοσιεύματα; Απαντά… Δεν θα έρθει; Θα έρθει…».

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Χρήστος Μπουκώρος τόνισε -ωρυόμενος- πως το πρόβλημα της Επιτροπής είναι ο Άδωνης και κάποια μέλη θέλουν να σέρνονται επί μακρών οι κατηγορίες εναντίον του. «Πού να φανταζόταν ο κ. Καρατζαφέρης ότι θα τσακώνονταν (τα μέλη της ΝΔ) για τον κουμπάρο του...» πετάχτηκε ο Νίκος Νικολόπουλος, προσθέτοντας με το ίδιο καυστικό ύφος: «Να έρθει με τον κηδεμόνα του»!

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών