Έσπασαν με βαριοπούλα ακυρωτικά μηχανήματα στην Ομόνοια | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Έσπασαν με βαριοπούλα ακυρωτικά μηχανήματα στην Ομόνοια

Δημοσίευση: 5:18 μ.μ. | 20/7/17

Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα από την ΕΛ.ΑΣ.

Τρεις Έλληνες που συμμετείχαν στις φθορές ακυρωτικών και αυτόματων μηχανημάτων στον σταθμό του μετρό στην Ομόνοια, στις 2 Μαΐου 2017, ταυτοποιήθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία.

Μετά από έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας αξιοποιήθηκε το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε, η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία τριών Ελλήνων, οι οποίοι συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων που προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα στον σταθμό του μετρό στην Ομόνοια.

Ειδικότερα, οι δράστες αποβιβάστηκαν στον σταθμό της Ομόνοιας και στη συνέχεια με τη χρήση βαριοπούλας έσπασαν γυάλινη πύλη, επτά ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου, δύο αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίου και οθόνη ΑΤΜ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών συνεχίζεται.

Επιπλέον, σε βάρος τους έχουν σχηματιστεί κατά το παρελθόν δικογραφίες για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, των διακεκριμένων φθορών, των επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών κ.ά.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών