Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών που θα γέμιζε την Ηλεία με ναρκωτικά | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών που θα γέμιζε την Ηλεία με ναρκωτικά

Δημοσίευση: 1:01 μ.μ. | 25/7/17

Αστυνομικός στην ιεραρχία υποδύθηκε τον οδηγό που μετέφερε το εμπόρευμα

Κύκλωμα ναρκωτικών που ξεκινούσε από το Καλπάκι Ιωαννίνων και σχεδίαζε να απλώσει τα «πλοκάμια» του και στην Ηλεία,
πιάστηκε  χθες στα «δίχτυα» της Ασφάλειας Πατρών, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», χθες συνελήφθη στο Βαρθολομιό ένας Αλβανός ο οποίος περίμενε να παραλάβει 44 κιλά χασίς για να το παραδώσει –όπως ισχυρίστηκε- στη συνέχεια σε έναν Έλληνα ηλικίας 60-61 ετών από τη Γαστούνη, του οποίου τα στοιχεία έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πληροφορίες, ο 61χρονος φαίνεται ότι κατάλαβε την εμπλοκή στη δοσοληψία και εξαφανίστηκε, καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στη Γαστούνη βρέθηκαν μόνο ανοιχτά κλιματιστικά και διάφορες ενδείξεις ότι ο ένοικος έφυγε άρον-άρον για να αποφύγει τη σύλληψη.

Η Ασφάλεια Πατρών κατάφερε να εξαρθρώσει το κύκλωμα με τη διείσδυση αστυνομικού στην ιεραρχία, ο οποίος υποδυόταν τον οδηγό που μετέφερε το εμπόρευμα κάθε φορά κατά μήκος της Δυτικής Ελλάδας. Ο αστυνομικός φέρεται να είχε διεισδύσει στο κύκλωμα από τον περασμένο Μάιο, καταφέρνοντας να αποκρυπτογραφήσει τα δρομολόγια και τον τρόπο δράσης των μελών του κυκλώματος. Έτσι, όταν πληροφορήθηκε το δρομολόγιο Γιάννενα-Βαρθολομιό, έδωσε ραντεβού με τον Αλβανό παραλήπτη στο Βαρθολομιό, ο οποίος έπεσε χθες ανυποψίαστος στη «φάκα».

Μία ακόμα σύλληψη έχει γίνει στα Ιωάννινα, με τον ίδιο τρόπο. Ο «οδηγός» αστυνομικός, ύστερα από αρκετά δρομολόγια στα σύνορα, κάποια στιγμή είδε μπροστά του πέντε άτομα, που του φόρτωσαν τα 44 κιλά χασίς, και στη συνέχεια έδωσε ραντεβού με έναν 40χρονο Αλβανό μέσα στα Ιωάννινα, όπου και έγινε η σύλληψη ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, καθώς και η κατάσχεση του εμπορεύματος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται να γίνουν κι άλλες συλλήψεις.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών