Ολονυκτία στο υπουργείο Υγείας για παιδιά με αναπηρία και τους γονείς τους | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ολονυκτία στο υπουργείο Υγείας για παιδιά με αναπηρία και τους γονείς τους

Δημοσίευση: 9:46 μ.μ. | 20/7/17
Ολονυκτία στο υπουργείο Υγείας για παιδιά με αναπηρία και τους γονείς τους

Τους ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να τους συναντήσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου

Ολονυκτία στο υπουργείο Υγείας αναμένεται να κάνουν παιδιά με αναπηρία αλλά και οι γονείς τους, μετά την ενημέρωση που είχαν πως δεν πρόκειται να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Οι συγκεντρωθέντες  ζητούσαν ραντεβού με τον κ. Ξανθό και τον κ. Πολάκη, για να ζητήσουν να δοθούν τα οφειλόμενα χρήματα από τον ΕΟΠΠΥ προκειμένου να ξεκινήσουν οι θεραπείες των πασχόντων παιδιών. Ωστόσο τους ενημέρωσαν ότι η πολιτική ηγεσία του υπ. Υγείας απουσίαζε.

Νωρίτερα, αγανακτισμένοι, σήκωσαν τα προστατευτικά ρολά του υπουργείου, εισέβαλαν μέσα σ' αυτό και έκαναν συμβολική κατάληψη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

«Κόβουν θεραπείες από τα παιδιά με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις. Στα ΚΕΠΑ γίνεται σφαγή αφήνουν αναπήρους χωρίς επιδόματα και σακατεμένους εργάτες χωρίς συντάξεις αναπηρίας. Ξεσηκωμός!!! Πέμπτη 20 Ιούλη 2017, στο Υπουργείο Υγείας στις 7μμ, μαχητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην βάρβαρη αντιλαϊκή, αντιαναπηρική πολιτική της κυβέρνησης», αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στο κείμενο-κάλεσμα για τη συγκέντρωση.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος, πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών