Παπαγγελόπουλος κατά Αθανασίου: Πράξη αισχίστης δειλίας η προσπάθεια εμπλοκής του Κάρολου Παπούλια | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Παπαγγελόπουλος κατά Αθανασίου: Πράξη αισχίστης δειλίας η προσπάθεια εμπλοκής του Κάρολου Παπούλια

Δημοσίευση: 2:36 μ.μ. | 31/7/17

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος απαντά στις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, ρίχνοντας την ευθύνη για τις αποφυλακίσεις των ισοβιτών έμπορων ναρκωτικών στον Κάρολο Παπούλια, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος χαρακτηρίζει την κίνηση αυτή του Χαράλαμπου Αθανασίου ως «πράξη αισχίστης δειλίας!»

«Εκτός από μεγάλη απρέπεια, είναι πράξη αισχίστης δειλίας και απόδειξη μέγιστου πανικού η προσπάθεια του κ. Αθανασίου να εμπλέξει τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια σε απονομές χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών που του εισηγήθηκε ο ίδιος ο κ. Αθανασίου», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Παπαγγελόπουλος και συμπληρώνει:

«Ο κ. Αθανασίου ως πρώην υπουργός, πρώην Ανώτατος Δικαστής και πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων οϕείλει και πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός με τον ύπατο πολιτειακό θεσμό. Ελπίζω όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδίως η Νέα Δημοκρατία να καταδικάσουν την ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη συμπεριϕορά του κ. Αθανασίου στο σύνολό της» καταλήγει ο   Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών