Παππάς: Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβάλω στη «Βαρουφακειάδα» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Παππάς: Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβάλω στη «Βαρουφακειάδα»

Δημοσίευση: 1:03 μ.μ. | 24/7/17

Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβάλω στη «Βαρουφακειάδα», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, με αφορμή τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού στο νέο βιβλίο του για όσα συζητήθηκαν τη διάρκεια των σκληρών διαπραγματεύσεων, το καλοκαίρι του 2015

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής ανέφερε ότι «ο κ. Βαρουφάκης επιδιώκει δημοσιότητα και αυτό έρχεται και παντρεύεται με την απεγνωσμένη προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να δημιουργήσει πολιτικά και οικονομικά γεγονότα μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και τα θετικά αποτελέσματα της οικονομίας. Έχουμε ένα μείγμα που αφήνει παγερά αδιάφορο τον ελληνικό λαό».

«Εδώ πέρα ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου ερχόμαστε να συζητήσουμε, δύο χρόνια μετά, για επιλογές που αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο πρωθυπουργός δεν έκαναν. Είναι λίγο αστείο, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με αυτά», συμπληρώνει.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να συμβάλλει στην “Βαρουφακειάδα”.

«Θεωρώ ότι είναι μία ιστορία που αξιοποιεί την ιδιαίτερη σχέση που έχει ο συγκεκριμένος κύριος με την ανάγκη του για δημοσιότητα και άλλους πολιτικούς σκοπούς. Έχουμε την ευκαιρία, αυτήν τη στιγμή να συζητήσουμε επί της ουσίας κοιτώντας το μέλλον του τόπου, γιατί για το παρελθόν πολλά μπορούμε να πούμε και να αποφανθούμε» , κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών