Πάτρα: Γιατρός χαράκωσε με σπασμένο ποτήρι 50χρονο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πάτρα: Γιατρός χαράκωσε με σπασμένο ποτήρι 50χρονο

Δημοσίευση: 9:05 π.μ. | 21/7/17

Οι φωτογραφίες του 50χρονου από την Δυτική Αχαΐα είναι ενδεικτικές για όσα υπέστη σε ιδιωτική κλινική στη διάρκεια διαπληκτισμού με γνωστό γιατρό της Πάτρας

Ο άνδρας κατέληξε στο Νοσοκομείο με 40 συνολικά ράμματα (εσωτερικά και εξωτερικά)! Ο άνδρας κατηγόρησε
τον γιατρό ενώ προ μηνών του είχε πει πως θα έκανε αφαίρεση χολής από την σύζυγο του… δεν την έκανε, όπως απεδείχθη από άλλον γιατρό. Έστω και αν του είχε πάρει 5.000 ευρώ για την επέμβαση.

Όταν το έμαθαν από άλλον γιατρό ζήτησαν ραντεβού για να λάβουν εξηγήσεις.

Με έκπληξη διαπίστωσαν πως άπαντες τους έλεγαν πως… δεν είχε γίνει ολική αφαίρεση χολής, αλλά κάποιου άλλου είδους επεμβάσεις, και γενικότερα «τους μπέρδευαν» με επιστημονικούς όρους.

Τότε ο 50χρονος πλησίασε τον χειρουργό και του ζήτησε ξεκάθαρες κουβέντες: «Γιατρέ σε πλήρωσα για να αφαιρέσεις την χολή. 4.000 ευρώ σου έδωσα και άλλα 1000 στον άλλον» του είπε υψώνοντας τον τόνο της φωνής του.

Αυτό ήταν.

Ο γιατρός που τον χτύπησε… το έβαλε στα πόδια, ούτε καν στάθηκε στον χώρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Σε αντίθεση με άλλους γιατρούς της κλινικής που φρόντισαν κάπως τις πληγές του μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και αμέσως υπεβλήθη σε επέμβαση για τις πληγές του. Έγιναν 30 εξωτερικά και 10 εσωτερικά ράμματα, πονούσε αφόρητα, ενώ απαιτήθηκε και η νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για δύο ημέρες.

Μηνύσεις έγιναν και από τις δύο πλευρές.

πηγή : ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΚΟΣΜΟΣ της ΠΑΤΡΑΣ»

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών