Πάτρα: Η «Μέδουσα» προκάλεσε πλημμύρες, βραχυκυκλώματα και πτώσεις δέντρων | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πάτρα: Η «Μέδουσα» προκάλεσε πλημμύρες, βραχυκυκλώματα και πτώσεις δέντρων

Δημοσίευση: 11:45 μ.μ. | 16/7/17

Επί ποδός η πυροσβεστική υπηρεσία

Προβλήματα σε πολλά σημεία της Πάτρας αλλά και την ευρύτερη αυτής περιοχή προκάλεσε το κύμα κακοκαιρία που σαρώνει από το απόγευμα τη Δυτική Ελλάδα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί κλήσεις για άντληση υδάτων στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Βραχναιίκων στον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου. Στο σημείο υπάρχει συσσώρευση υδάτων ενώ υπάρχουν και φερτά υλικά.

Προβλήματα με πτώσεις δέντρων έχουν καταγραφεί στην περιοχή του Καστελόκαμπου, ενώ η πυροσβεστική έχει κληθεί και επέμβει για άντληση υδάτων και στην περιοχή του Ρίου.

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και των κεραυνών που πέφτουν προβλήματα δημιουργήθηκαν και σε μετασχηματιστές της ΔΕΗ στη διασταύρωση των οδών Ανθείας και Ακτή Δυμαίων.

Στην Πατρών – Πύργου και Ναυπάκτου – Αντιρρίου.

Μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν στην κίνηση των οχημάτων στην –Πατρών Πύργου στο 11ο  και  16ο χιλιόμετρο καθώς και στη διασταυρώσω  «Ρέλλου».

Ανάλογα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων προκλήθηκαν και στον δρόμο από Ναύπακτο προς Αντίρριο , λόγω της συσσώρευσης μεγάλων ποσοτήτων υδάτων. Σε κάποια σημεία υπήρξε ακόμα και ακινητοποίηση οχημάτων.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών