Πιθανότητα χιονόνερου ή χιονιού στον Όλυμπο προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πιθανότητα χιονόνερου ή χιονιού στον Όλυμπο προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Δημοσίευση: 1:07 π.μ. | 16/7/17

Σοβαρή επιδείνωση για τις επόμενες 48 ώρες βλέπουν οι επιστήμονες

Προβλέψεις που θυμίζουν άλλες εποχές και όχι μέσα Ιουλίου έρχονται συνεχώς από τους Έλληνες μετεωρολόγους ενόψει της 48ωρης ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού. Τελευταίος μπήκε στο «παιχνίδι» της ενημέρωσης και ο Σάκης Αρναούτογλου
ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως «ενώ μάλιστα στην υψηλότερη κορυφή της χώρας μας δεν αποκλείεται να το παλέψει ακόμα και για χιονόνερο ή χιόνι τις πρωινές κυρίως ώρες της Δευτέρας στον Όλυμπο»

«Πρόσκαιρη, αλλά εντυπωσιακή και η πορεία της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες με ιδιαίτερο έντονο το σκαμπανέβασμα την Δευτέρα και την Τρίτη.

Δείτε την πορεία της θερμοκρασίας των επόμενων ημερών στην Αττική αλλά και στην κορυφή του Ολύμπου (2917μ) καθώς αυτή θα σημειώσει πρόσκαιρη αλλά αισθητότατη κατά τόπους πτώση (ακόμα και 8-10 βαθμούς κάτω από τον μέσο όρο για την περίοδο που διανύουμε κυρίως στα κεντρικά και βόρεια).

Ενώ μάλιστα στην υψηλότερη κορυφή της χώρας μας δεν αποκλείεται να το παλέψει ακόμα και για χιονόνερο ή χιόνι τις πρωινές κυρίως ώρες της Δευτέρας καθώς ο υδράργυρος μέσα Ιουλίου ίσως φλερτάρει και με το... μηδέν!».Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών