Πόλεμος δηλώσεων για τη συνάντηση του μάρτυρα της Εξεταστικής με τον Μπαλωμενάκη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πόλεμος δηλώσεων για τη συνάντηση του μάρτυρα της Εξεταστικής με τον Μπαλωμενάκη

Δημοσίευση: 2:16 μ.μ. | 20/7/17

Διαστάσεις παίρνει η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, Αντώνης Μπαλωμενάκης, με τον σημερινό μάρτυρα, Κωνσταντίνο Κρέτση, μία μέρα πριν την εξέτασή του

Ο βουλευτής της ΝΔ και εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Επιτροπή προέβη σε δηλώσεις στην ΕΡΤ, τις οποίες κλήθηκε να απαντήσει ο κ. Μπαλωμενάκης.

του Άγγελου Προβολισιάνου

Ο εισηγητής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ΕΡΤ χαρακτήρισε το γεγονός πρωτοφανές, λέγοντας ευθέως πως η συνάντηση είχε σκοπό να προκατασκευάσει όσα καταθέτει σήμερα ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του «Ερρίκος Ντυνάν», κ. Κρέτσης. «Το γεγονός αυτό καθιστά έωλη τη διαδικασία, καθώς και το κύρος και την αξιοπιστία εντός της οποίας υποχρεούται να κινείται ο Πρόεδρος της Εξεταστικής» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργαντάς, ενώ αποκάλεσε τον μάρτυρα ως ενεργό κομματικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να μειώσει την αξιοπιστία του κ. Κρέτση.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Μπαλωμενάκης, παραχωρώντας κι εκείνος από την πλευρά του δηλώσεις στην Δημόσια Τηλεόραση, έκανε λόγο για απόπειρα αντιπερισπασμού, εξαιτίας της ευθυκρισίας του μάρτυρα να αποκαλύψει πως κατόπιν αιτήματος του Σάλλα ο Γεωργιάδης παραίτησε το Δ.Σ. του Μαρτίνη.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών