Προσφορά περιπολικού οχήματος στην ΕΛ.ΑΣ. | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Προσφορά περιπολικού οχήματος στην ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση: 3:52 μ.μ. | 21/7/17

Πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή και το συντονισμό της «Συμμαχίας για την Ελλάδα»

Ένα περιπολικό όχημα παρέλαβε η Ελληνική Αστυνομία σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Το περιπολικό ήταν μια πρόσφορα των εταιριών «ΚΟSMΟCΑR Α.Ε.» και «Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε.», με τη συμβολή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Πρόκειται για όχημα μάρκας «SKODA OCTAVIA G-TEC», διπλού καυσίμου (φυσικού αερίου και αμόλυβδης βενζίνης), το οποίο διατέθηκε για τις επιχειρησιακές ανάγκες του Α’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Επιπλέον η «Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε.» αναλαμβάνει την τροφοδοσία του οχήματος με φυσικό αέριο, για χρονικό διάστημα 6 μηνών, ενώ τη συντήρηση του για τρία έτη αναλαμβάνει η εταιρία «KOSMOCAR Α.Ε.

Το όχημα παρέλαβαν συμβολικά σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της «ΚΟSΜΟCAR Α.Ε.», Στήβεν Σίρτης, ο διευθύνων σύμβουλος και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της «Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Α.Ε.» Θεόδωρος Κιτσάκος και Δημήτριος Δημητριάδης, αντίστοιχα, καθώς και ο γενικός διευθυντής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γιώργος Καλούδης.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών πλακετών από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας στον διευθύνοντα σύμβουλο της ««ΚΟSΜΟCΑR Α.Ε.», στον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της «Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Α.Ε.» και στον γενικό διευθυντή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών