ΣΥΡΙΖΑ: Ειδικά ο κ. Βορίδης θα όφειλε να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στην Αριστερά ως εχθρό της ελευθερίας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

ΣΥΡΙΖΑ: Ειδικά ο κ. Βορίδης θα όφειλε να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στην Αριστερά ως εχθρό της ελευθερίας

Δημοσίευση: 10:32 μ.μ. | 24/7/17
ΣΥΡΙΖΑ: Ειδικά ο κ. Βορίδης θα όφειλε να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στην Αριστερά ως εχθρό της ελευθερίας

Τη σημερινή ομιλία του Μάκη Βορίδη στη Βουλή σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σκληρό τόνο υπενθυμίζοντας το πολυετές παρελθόν του κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, «στο χώρο της φιλοχουντικής ακροδεξιάς»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:


«Ειδικά ο κ. Βορίδης, με το γνωστό σε όλους πολυετές παρελθόν στον χώρο της φιλοχουντικής ακροδεξιάς, από την ΕΠΕΝ και το Ελληνικό Μέτωπο, μέχρι το ΛΑΟΣ, θα όφειλε να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στην Αριστερά ως εχθρό της ελευθερίας, ιδίως μια μέρα σαν τη σημερινή.

Οι πολίτες έχουν μνήμη, και δεν ξεγελιούνται από περίτεχνα ρητορικά σχήματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, μάλλον δεν θέλει ο ακροδεξιός να κρυφτεί, αλλά είναι υπερήφανος για την ιδεολογία του».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Μάκη Βορίδη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, προέβλεψε ότι το προς κατάθεση νομοσχέδιο «Ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου» θα κριθεί αντισυνταγματικό και επισήμανε πως με βάση τις αρχές της αναλογικότητας, παραβιάζει τις αρχές ελευθερίας των συμβάσεων και πλήττει τον ανταγωνισμό μεταξύ των διαφημιζομένων. Παράλληλα, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «η Δικαιοσύνη δεν θα τρομοκρατηθεί με τις αθλιότητες που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, αθλιότητες στις οποίες συμμετέχει και το γραφείο του πρωθυπουργού και τις έχει υιοθετήσει».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών