Θεοχαρόπουλος: Ανασυγκρότηση δεν γίνεται συγκλίνοντας με ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Θεοχαρόπουλος: Ανασυγκρότηση δεν γίνεται συγκλίνοντας με ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ

Δημοσίευση: 3:34 μ.μ. | 13/7/17

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μίλησε για το μέλλον της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Γιατί ζητά να στηθούν διπλές κάλπες

Ενιαίο πολυτασικό κόμμα της κεντροαριστεράς “βλέπει” ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος
της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που όπως ανέφερε στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή "Αντίμετρα", θεωρεί ότι πρέπει να στηθούν διπλές κάλπες, ώστε η βάση μα αποφασίσει για τον χαρακτήρα και τον επικεφαλής του νέου κόμματος.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος δήλωσε ότι δεν είναι ώρα συζητήσεων για το ποιος θα είναι ο επικεφαλής του κόμματος αλλά “η ώρα να δρομολογήσουμε τη διαδικασία και να αποφασίσουμε τον χαρακτήρα του φορέα που θέλουμε” και επισήμανε ότι η πρότασή του να προηγηθεί η απόφαση για την χαρακτήρα του κόμματος καθώς “έχει το πλεονέκτημα ότι δεσμεύονται όλοι σε αυτό και καταδεικνύεται ότι δεν είναι διαδικασία προσωπικής ατζέντας”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε ακόμα ότι “ανασυγκρότηση δεν μπορεί να γίνει συγκλίνοντας με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη ΝΔ” τονίζοντας ότι ειδικότερα “ανασυγκρότηση δεν γίνεται σε συνθήκες σύγκλισης με τον ιδεολογικό αντίπαλο, την δεξιά”.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι “η παιδεία πρέπει να εξαιρεθεί από τα μνημόνια” ενώ σχετικά με το πολιτικό άσυλο “πρέπει να υπάρξει συνεννόηση ώστε να εφαρμοστεί το υφιστάμενο πλαίσιο”.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών