ΑΕΚ: Φίλε γείτονα… συγγνώμη για την ενόχληση | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

ΑΕΚ: Φίλε γείτονα… συγγνώμη για την ενόχληση

Δημοσίευση: 3:45 μ.μ. | 8/8/17

Η Ένωση απολογείται στους κατοίκους για τη φασαρία που θα τους προκαλέσουν τα έργα του γηπέδου

Επιστολή με παραλήπτες τους κατοίκους γύρω από το εργοτάξιο στο οικόπεδο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της Ένωσης, έστειλε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Μέσω αυτής, απολογείται για την όποια ενόχληση προκληθεί κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων της «Αγιά Σοφιάς» και τονίζει ότι η κατασκευή θα αποπερατωθεί στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Η επιστολή της ΑΕΚ αναφέρει:

«Φίλε - γείτονα,

Θα θέλαμε προκαταβολικά να ζητήσουμε την κατανόησή σου για την δικαιολογημένη αναστάτωση, που ενδέχεται να προκαλέσουν στην καθημερινότητά σου στα επόμενα δύο χρόνια οι εργασίες για την κατασκευή ενός τόσο μεγάλου έργου. Απολογούμαστε προκαταβολικά για την όποια ταλαιπωρία υπάρξει σε εσένα που κατοικείς πολύ κοντά στον συγκεκριμένο χώρο, αφού σε διαβεβαιώσουμε ότι θα φροντίσουμε να είναι η μικρότερη δυνατή.

Είναι μεγάλη η χαρά μας που θα βρεθούμε και πάλι στα ίδια χώματα στα οποία συνυπήρξαμε αρμονικά για δεκαετίες και θα θέλαμε να είσαι σίγουρος ότι το γήπεδο το οποίο θα κατασκευαστεί όχι μόνο θα σέβεται τους σύγχρονους οικολογικούς κανόνες και τη δική σου ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει την περιοχή δίνοντας μεγαλύτερη αξία και στη δική σου περιουσία, όταν το έργο θα έχει αποπερατωθεί στο μικρότερο δυνατό χρόνο».

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών