Ατύχημα με παιδί σε παιδική χαρά στον δημοτικό κήπο στα Χανιά | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ατύχημα με παιδί σε παιδική χαρά στον δημοτικό κήπο στα Χανιά

Δημοσίευση: 4:21 μ.μ. | 7/8/17

Φθορές στο κεντρικό παιχνίδι με τις τσουλήθρες – Αγανάκτηση γονέων που ζητούν έναν ασφαλή χώρο

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής στην παιδική χαρά στον δημοτικό κήπο Χανίων, όταν ένα μικρό παιδί είχε ατύχημα στο κεντρικό παιχνίδι με τους πύργους και τις τσουλήθρες.

Συγκεκριμένα, ένα από τα παιδάκια που ανεβοκατέβαιναν στο παιχνίδι, ξαφνικά βρέθηκε στο κενό, κρεμασμένο από το κεφάλι, ενώ αμέσως μετά έπεσε στο έδαφος με τον πατέρα του να τρέχει πανικόβλητος.

Ο λόγος ήταν πως μια από τις ξύλινες τάβλες του πύργου, είχε αποκολληθεί με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μεγάλο κενό.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr μητέρα που είχε πάει με το παιδί της στην παιδική χαρά, και το δικό της παιδί ανέβηκε στον πύργο και ευτυχώς ένας άλλος πατέρας την προειδοποίησε για το πρόβλημα και έσπευσε να απομακρύνει το παιδί της.

Μάλιστα, ο ίδιος βρήκε την τάβλα που έλειπε και με δική του μέριμνα και με την βοήθεια άλλων γονέων την έβαλαν στην θέση της.

«Δεν υπάρχει ένας δημόσιος χώρος σε αυτή την πόλη, που να μπορούν να παίξουν τα παιδιά μας με ασφάλεια» ανέφερε αγανακτισμένη η μητέρα, καλώντας όλους τους γονείς να ενδιαφερθούν και να κινητοποιηθούν.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην δημοσιότητα το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει από τις φθορές στην παιδική χαρά του δημοτικού κήπου και σε άλλες περιοχές του Δήμου Χανίων.

Αυτό που ενδιαφέρει τους γονείς είναι να μπορούν τα παιδιά τους να έχουν δημόσιους χώρους στους οποίους να παίζουν με ασφάλεια.

(φωτογραφία αρχείου)

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών