«Βολές» καραμανλικών για τη νέα επικοινωνιακή γκάφα Μητσοτάκη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

«Βολές» καραμανλικών για τη νέα επικοινωνιακή γκάφα Μητσοτάκη

Δημοσίευση: 9:05 μ.μ. | 16/8/17

Νέο κύκλο εσωστρέφειας προκαλεί στη ΝΔ το τελευταίο επικοινωνιακό ατόπημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος -όπως λέει ο σοφός λαός- πήγε για μαλλί και βγήκε... κουρεμένος

Ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να αιφνιδιάσει την κυβέρνηση μέσω της ξαφνικής επίσκεψής του στο Κέντρο Επιχειρήσεων του  Αρχηγείου της Πυροσβεστικής, αλλά όταν πληροφορήθηκε ότι οι κ.κ.
Τόσκας και Τζανακόπουλος τον περίμεναν για να τον ενημερώσουν αποφάσισε να ακυρώσει την επίσκεψη, αντιλαμβανόμενος πως το αφήγημα της εν υπνώσει κυβέρνησης δεν μπορούσε να επιτευχθεί.

Ακόμα και η εξήγηση της απόφασής του οδηγεί με ασφάλεια σε αυτό το συμπέρασμα.

Ως εκ τούτου, Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην υπουργός της ΝΔ και ταγμένο καραμανλικό στέλεχος, επέκρινε στο Facebook την επικοινωνιακή ανεπάρκεια του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για «ερασιτέχνες και σκιντζήδες».

Φήμες για εσωκομματικές «εκκαθαρίσεις»

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ύστερα από την αναβολή της αιφνίδιας επίσκεψής του φέρεται να επέρριψε την ευθύνη της μιντιακής γκάφας στο επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος, με τις ίδιες φήμες να μην αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο κατ' εντολήν «παραιτήσεων».πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών