Δήμαρχος Ελευσίνας: Η συμπαράσταση του κόσμου με γεμίζει δύναμη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Δήμαρχος Ελευσίνας: Η συμπαράσταση του κόσμου με γεμίζει δύναμη

Δημοσίευση: 11:16 π.μ. | 29/8/17

«Σχολιασμοί και ερμηνείες περισσεύουν» λέει ο δήμος σε ανακοίνωσή του

Το μήνυμα του δημάρχου Ελευσίνας Γιώργου Τσουκαλά, ο οποίος χθες δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από 35χρονο πρώην συμβασιούχο, μεταφέρει μέσω ανακοίνωσής του ο δήμος.

«Η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη» λέει ο δήμαρχος στο μήνυμά του. «Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα και ειδικά τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Θριασίου Νοσοκομείου, τόσο της Διοίκησης, όσο και του ιατρικού-νοσηλευτικού δυναμικού για την άψογη αντιμετώπιση της κατάστασης» συνεχίζει και προσθέτει: «Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της οικογένειάς μου αλλά και τη δική μου για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε το γεγονός. Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας».

Παράκληση του δημάρχου, αλλά και όλων των στελεχών του Δήμου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, είναι να αντιμετωπιστεί το γεγονός με ψυχραιμία και σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα.

«Σχολιασμοί και ερμηνείες περισσεύουν» τονίζεται στην ανακοίνωση. «Όλοι στο Δήμο Ελευσίνας συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας και παρακαλούμε να σταθείτε δίπλα μας, όπως πάντα, στη σταθερή πορεία που έχουμε χαράξει για τη βιώσιμη ανάπτυξη αυτού του τόπου» καταλήγει.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών