Ελληνικά επιθετικά ελικόπτερα έπληξαν στόχους στη Βουλγαρία | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ελληνικά επιθετικά ελικόπτερα έπληξαν στόχους στη Βουλγαρία

Δημοσίευση: 2:23 μ.μ. | 1/8/17

Δείτε το βίντεο από την άσκηση

Ιδιαίτερα θετικά σχόλια από αξιωματούχους του ΝΑΤΟ, αποκόμισαν τα ελληνικά επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-64 Απάτσι που συμμετείχαν σε άσκηση της βορειοατλαντικής συμμαχίας στην
Βουλγαρία την Ρουμανία και την Ουγγαρία με την επονομασία «Saber Guardian 17».

Του Μαρίνου Γκασιάμη

Τα ελληνικά ελικόπτερα διέπρεψαν στις βολές κατά στόχων στο πεδίο βολής Novo Selo της Βουλγαρίας. Το ΓΕΕΘΑ έδωσε στην δημοσιότητα μάλιστα ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο έχουν καταγραφεί οι βολές των ελικοπτέρων με τα πυροβόλα τους και τις ρουκέτες, από κάμερες προσαρμοσμένες σε διάφορα σημεία όπως το κάτω μέρος της ατράκτου και το πιλοτήριο.


Εντωμεταξύ το ΓΕΣ έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από την επίσκεψη που πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος, στην Περιοχή Ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ και συγκεκριμένα στη νήσο Λέρο, όπου παρακολούθησε πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του 588 Μηχανοκινήτου Τάγματος Πεζικού (588 Μ/Κ ΤΠ).

Διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα, το εξαίρετο ηθικό και το επιθετικό πνεύμα του προσωπικού μας, καθώς και η υψηλή λειτουργικότητα των μέσων.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών