Εργασίες ασφαλτόστρωσης και σήμερα στη Θεσσαλονίκη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 10:11 π.μ. | 22/8/17

Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από χθες στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης από το δήμο Θεσσαλονίκης. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέχρι και την Κυριακή κατά τις ώρες 07:30 έως 18:00.

Ειδικότερα σήμερα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β.Γεωργίου, από τη συμβολή της με την οδό Στρ.Ναπ.Ζέρβα έως τη συμβολή της με την οδό Γ΄ Σεπτεβρίου.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Γεωργίου με την ανώνυμη οδό όπισθεν Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην προαναφερόμενη κάθετη οδό θα διεξάγεται μέσω της Λεωφόρου Στρατού (πρώτη παράλληλη της Λεωφόρου Β.Γεωργίου),στην οποία θα τοποθετηθεί σημαιοφόρος για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας (είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών- ΡΑΡΚΙΝG Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β.Γεωργίου θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών