Εξιτήριο μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας για την κωμικό Κατερίνα Βρανά | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Εξιτήριο μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας για την κωμικό Κατερίνα Βρανά

Δημοσίευση: 3:45 μ.μ. | 9/8/17

Είχε εμφανίσει σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια μετά από εγχείρηση

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας, η Κατερίνα Βρανά, η βραβευμένη stand up κωμικός, που έχει βρεθεί στην πεντάδα των πιο αστείων ανθρώπων παγκοσμίως

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν η κ. Βρανά είχε εισαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όταν ήρθε από το νοσοκομείο της Μαλαισίας, στο οποίο νοσηλεύθηκε για έναν μήνα. Εκεί είχε υποβληθεί σε επείγουσα σκωληκοειδεκτομή και ειλεοστομία, λόγω ευρημάτων φλεγμονής ειλεού και τυφλού. Μετεγχειρητικά είχε εμφανίσει βαρύτατο σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια.

Κατά την εισαγωγή της στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την ανέλαβε ομάδα εξειδικευμένων γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (χειρουργοί, λοιμωξιολόγοι, ηπατολόγοι, νευρολόγοι, οφθαλμίατροι, αιματολόγοι, αναισθησιολόγοι, γαστρεντερολόγοι).

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της υπεβλήθη στο σύνολο των ενδεδειγμένων θεραπευτικών πράξεων, συντηρητικών και επεμβατικών, με αποτέλεσμα την προοδευτική βελτίωση της γενικής κατάστασής της.

Η κ. Βρανά, μετά την έξοδό της, θα παρακολουθείται τακτικά από τους γιατρούς του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και θα ακολουθήσει κύκλο φυσιοθεραπείας.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών