Φάμελλος: 'Ο Βαρουφάκης επιβεβαιώνει άθελά του ότι η κυβέρνηση επέλεξε το σωστό' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Φάμελλος: 'Ο Βαρουφάκης επιβεβαιώνει άθελά του ότι η κυβέρνηση επέλεξε το σωστό'

Δημοσίευση: 12:57 μ.μ. | 1/8/17

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας μίλησε για το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ αναφέρθηκε και στην αύξηση των μεδουσών στον Κορινθιακό κόλπο

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης, με το βιβλίο του, άθελά του, επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση επέλεξε τον σωστό δρόμο» δήλωσε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή "
Πολύ νωρίς για να είμαι εδώ" με τον Αλέξανδρο Κλώσσα στο Ραδιόφωνο 24/7 ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Το βιβλίο επιβεβαιώνει επίσης, ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έκανε ότι του ζητούσαν και ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε τα πράγματα, πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι με το βιβλίο αποδεικνύονται επίσης, τα σενάρια εκβιασμών από την τρόικα εξωτερικού και εσωτερικού.

Ο κ. Φάμελλος επισήμανε ότι η ΝΔ επικαλείται το βιβλίο γιατί δεν έχει άποψη για την Ελλάδα και την Ευρώπη. «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πρόγραμμα, μόνο κακούς επικοινωνιολόγους» τόνισε.
Για τις μέδουσες

Στην υπεραλίευση και τη ρύπανση απέδωσε την αύξηση των μεδουσών στον Κορινθιακό κόλπο ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/, είπε ότι η πληθυσμιακή έκρηξη των μεδουσών αποτελεί οικολογικό και περιβαλλοντικό ζήτημα, το οποίο συνδέεται ταυτόχρονα με την κλιματική αλλαγή, τη θερμοκρασία των θαλασσών, την υπεραλίευση και τη θαλάσσια ρύπανση.

Ανακοίνωσε ότι μέσα στον Αύγουστο επίκειται η ένταξη της ευρύτερης περιοχής του κορινθιακού κόλπου στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Προστατευόμενων Περιοχών Natura 2000.

Προανήγγειλε δε, τη δημιουργία Φορέα Διαχείρισης της Προστατευόμενης Περιοχής, με δεδομένη τη σπουδαιότητα των οικοτόπων που υπάρχουν στη συγκεκριμένη περιοχή.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών