Φεύγουν και οι τελευταίοι αδειούχοι | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Φεύγουν και οι τελευταίοι αδειούχοι

Δημοσίευση: 10:35 π.μ. | 11/8/17

Αυξημένη κίνηση στα λιμάνια της χώρας - Δείτε τις φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί το τελευταίο κύμα φυγής των τελευταίων αδειούχων του Αυγούστου στα κεντρικά λιμάνια της Αττικής.

Σε Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα δεν «πέφτει καρφίτσα» καθώς χιλιάδες εκδρομείς προσπαθούν να επιβιβαστούν στα πλοία της γραμμής για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και άλλους προορισμούς.

Από τον Πειραιά σήμερα αναμένεται να αναχωρήσουν συνολικά 26 πλοία, από Ραφήνα 18 πλοία, ενώ από το Λαύριο αναμένεται να αναχωρήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας επτά πλοία.


Χθες Πέμπτη 10 Αυγούστου από τον Πειραιά αναχώρησαν 24 πλοία με 23.762 επιβάτες, από Ραφήνα αναχώρησαν 13 πλοία με 6.005 επιβάτες, ενώ τέλος από το Λαύριο υπήρξαν έξι δρομολόγια με 1250 επιβάτες.


Η κυκλοφορία στον Πειραιά είναι πολύ αυξημένη και οι επιβάτες θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα στην πύλη αναχώρησης, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για τα σημερινά δρομολόγια ενώ για την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου η πληρότητα αγγίζει το 100%.


Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών