Η καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών κύριο μέλημα των επαγγελματιών | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Η καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών κύριο μέλημα των επαγγελματιών

Δημοσίευση: 6:11 μ.μ. | 12 Αυγούστου 2017

Με ένα πρωτότυπο video, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας , αναδεικνύει τη μεγάλη σημασία της εξυπηρέτησης των επισκεπτών της χώρας μας

Του Δημήτρη Μπαλή


Μπορεί να φαίνεται αυτονόητο, ωστόσο δεν είναι. Η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών, η διευκόλυνσή τους στα ζητήματα που τους απασχολούν, η βοήθεια να βρουν τον τόπο που ψάχνουν, ένα καλό εστιατόριο, ένα αξιοθέατο ή οτιδήποτε άλλο ενδέχεται αν χρειαστούν, αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για μια επιτυχημένη τουριστικά χρονιά.

Ακόμα κι ένα χαμόγελο, ένα ευγενικό καλωσόρισμα, ένα κέρασμα, είναι αυτά που αναδεικνύουν την αξία του Έλληνα και τη φιλοξενία του.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, υλοποιεί μία καμπάνια ευαισθητοποίησης του συνόλου των επαγγελματιών του τουρισμού για την όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της χώρας μας.

Ένα νέο φιλμάκι 30' θα προβάλλεται από τα κανάλια εθνικής εμβέλειας σε συνέχεια της επικοινωνιακής πολιτικής του Ξ.Ε.Ε. με αποδέκτες την επαγγελματική κοινότητα και την κοινωνία.πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών