Η Οικονομική Αστυνομία «όργωσε» την επαρχία | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Η Οικονομική Αστυνομία «όργωσε» την επαρχία

Δημοσίευση: 11:20 μ.μ. | 7/8/17

Επιβλήθηκαν πρόστιμα

«Λαβράκια» έπιασαν και πάλι οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για
την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ειδικότερα, κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, πραγματοποίησαν το τριήμερο 4-6 Αυγούστου 2017, στοχευμένους ελέγχους σε καταστήματα σε περιοχές της Κορινθίας, Μεσσηνίας και Αργολίδας.

Ελέγχθηκαν συνολικά 21 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκε η μη έκδοση 31 αποδείξεων, να απασχολούνται 9 εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού και 33 εργαζόμενοι εκτός δηλωθέντος ωραρίου εργασίας.

Ανάλογοι έλεγχοι έγιναν την ίδια περίοδο σε Έβρο και Θεσσαλονίκη όπου διαπιστώθηκαν η μη έκδοση των προβλεπόμενων παραστατικών για 10 περιπτώσεις συναλλαγών και η μη δήλωση έναρξης εργασιών και

Σε εταιρία στη Θεσσαλονίκη, διαπιστώθηκε η έκδοση πλαστού τιμολογίου και εικονικής απόδειξης, ως προς το πρόσωπο, για τα οποία υποβλήθηκε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του εκπροσώπου της εταιρίας και ενημερώθηκε η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών