Οι στρατιωτικοί «ξεσπάθωσαν» κατά Πάγκαλου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Οι στρατιωτικοί «ξεσπάθωσαν» κατά Πάγκαλου

Δημοσίευση: 1:36 μ.μ. | 2/8/17

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

Σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο απαντούν οι στρατιωτικοί στα όσα δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος για τις Ένοπλες Δυνάμεις μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Του Μαρίνου Γκασιάμη

Συγκεκριμένα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών σε σχετική ανακοίνωση τόνισε:«Στο χτεσινό παραλήρημα του πρώην Υπουργού Εξωτερικών, Θεόδωρου Πάγκαλου, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, που επί των ημερών του το Σύμβολο του Έθνους μας, η Σημαία μας, πέταξε από τα Ίμια, αφού την πήρε ο άνεμος, το μόνο που μπορεί να πει η Ομοσπονδία μας είναι: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

Τον ενημερώνουμε δε, γιατί προφανώς ο ίδιος με τα μάτια κλειστά από την προκατάληψη δεν μπόρεσε ποτέ να αντιληφθεί, ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ανήκουν στον Ελληνικό λαό και μόνο».


Να υπενθυμίσουμε πως ο πρώην υπουργός σχολιάζοντας την συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα Καλύβια δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο στρατός του κ. Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί. Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό».

«Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» πρόσθεσε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

«Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση και μετά ένα Chinook... Εν πάσει περιπτώσει ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού ενώ κοντά στην Αθήνα έπρεπε να επιστρατευθούν όλα τα μέσα και εν πάσει περιπτώσει είναι δύο βήματα από την Αθήνα 40 χιλιόμετρα», κατέληξε ο κ. Πάγκαλος.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών