Κ. Ζαχαριάδης: 'Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κ. Ζαχαριάδης: 'Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία'

Δημοσίευση: 10:05 π.μ. | 10/8/17

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τη στάση των ΑΝ.ΕΛ. και τη συνεργασία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ στο κυβερνητικό σχήμα

«Η ΝΔ έχει καταλάβει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία ή θα φτάσει πολύ κοντά και την έχει πιάσει πανικός». Αυτό δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, αναφερόμενος στην κριτική της ΝΔ για τις δηλώσεις Βούτση για τη θρησκεία.

Για τη στάση των ΑΝΕΛ σε σχέση και με τη συνεργασία των δυο κομμάτων τόνισε ότι υπάρχει μια καλή συνεργασία, όπου ο καθένας κρατά τις απόψεις του, αλλά στη ζωή τίποτε δεν είναι για πάντα.
Για τον διορισμό του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ, είπε ότι είναι άμισθη θέση, ότι είναι αξιόλογο στέλεχος με εμπειρία και θα φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Για την ανακοίνωση της Κομισιόν για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και συγκεκριμένα για την ποινή των δυο ετών που επιβλήθηκε στον πρώην πρόεδρό της Ανδρέα Γεωργίου, είπε ότι ο καθένας μπορεί να κρίνει μια απόφαση αλλά όχι να παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών