Λιάνης: Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ και δεν μπορούν να μου κολλάνε ρετσινιές αυτοί που έφυγαν | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Λιάνης: Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ και δεν μπορούν να μου κολλάνε ρετσινιές αυτοί που έφυγαν

Δημοσίευση: 11:26 π.μ. | 28/8/17

Απαντήσεις σε όσους του άσκησαν κριτική σχετικά με την πρόσκληση του πρωθυπουργού στις Πρέσπες έδωσε ο Γιώργος Λιάνης ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

«Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ και δεν μπορούν να μου κολλάνε ρετσινιές αυτοί που έφυγαν γιατί έφερα τον Τσίπρα στη Φλώρινα» τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7, ο Γιώργος Λιάνης απαντώντας στις επικρίσεις που δέχτηκε.

Ο κ.Λιάνης τόνισε ότι κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα όπως και κάθε άλλο πρωθυπουργό και πρόσθεσε ότι η επίσκεψή του ήταν ωφελιμότατη γιατί συζητήθηκαν τα προβλήματα και δρομολογούνται λύσεις όπως αυτό των τίτλων ιδιοκτησίας.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ και προς τιμήν του έμεινε εδώ 2 ώρες και ένα τέταρτο. Εμένα με ενδιαφέρει να φτάσουν τα προβλήματα της ιδιαίτερης πατρίδας μου στην Αθήνα και να δοθούν λύσεις. Μακάρι να το κάνει ο Τσίπρας» πρόσθεσε.

Πρόσθεσε ότι δεν τον αγγίζουν όσα λένε, σημειώνοντας ότι η κριτική γίνεται γιατί η πολιτική πολιτική στην Ελλάδα είναι του εγώ και όχι του εμείς.

Αναφερόμενος στις πολλές υποψηφιότητες για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είπε ότι είναι τραγικό να συμβαίνει αυτό. «Έτσι έγινε και με το ΠΑΣΟΚ, 20 άτομα ήθελαν να διαδεχτούν τον Ανδρέα Παπανδρέου, δεν ήξεραν την τύφλα τους και ήθελαν να γίνουν πρωθυπουργοί» είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι αυτό ακριβώς γίνεται τώρα και με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών