ΝΔ: Επενδύσεις και Τσίπρας δεν είναι λέξεις συμβατές | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

ΝΔ: Επενδύσεις και Τσίπρας δεν είναι λέξεις συμβατές

Δημοσίευση: 5:28 μ.μ. | 29/8/17

Επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή την επίσκεψη στο εργοστάσιο της Παπαστράτος εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση. Σύσκεψη με τους γαλάζιους βουλευτές της Μακεδονίας είχε ο Μητσοτάκης, που συνεχίζει αύριο τις επαφές ενόψει ΔΕΘ

Την προσπάθεια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να αναδείξει προφίλ "φιλικό" προς τις επενδύσεις επιχειρεί από την πλευρά της να αποδομήσει η Νέα Δημοκρατία.

"Ο κ. Τσίπρας, μόνος του σήμερα, αποκάλυψε ότι δεν πίστευε καν ότι υπήρχε επιχειρηματίας να επενδύσει στην Ελλάδα. Ήταν μια από τις ελάχιστες στιγμές ειλικρίνειας του πρωθυπουργού", σχολίασε το γραφείο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφερόμενο στην επίσκεψη του πρωθυπουργού νωρίτερα σήμερα στο εργοστάσιο της Παπαστράτος.

"Η πραγματικότητα είναι ότι επενδύσεις και Τσίπρας δεν είναι λέξεις συμβατές. Από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Σκουριές και το Ελληνικό. Προτρέπουμε τον κ. Τσίπρα, πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη, να περάσει και από τις Σκουριές και να εξηγήσει στους εργαζόμενους την πολιτική του", συνεχίζει η ανακοίνωση της ΝΔ, καταλήγοντας: "Οι επενδύσεις χρειάζονται σχέδιο, αξιοπιστία και μεθοδική δουλειά. Χαρακτηριστικά που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν διαθέτει".

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει άλλωστε συνάντηση με το σωματείο της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει σειρά επαφών με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Μακεδονίας, καθώς και με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε ήδη από σήμερα, σειρά επαφών ενόψει της παρουσίας του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε το μεσημέρι με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στη Μακεδονία και συζήτησε τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα συναντηθεί αύριο, Τετάρτη 30 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων (ΓΣΕΕ, Σ.Ε.Β., ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕ και ΣΕΤΕ).

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών