Παραμένει η φωτιά στις Σπέτσες, καλύτερη η εικόνα λέει η Πυροσβεστική | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Παραμένει η φωτιά στις Σπέτσες, καλύτερη η εικόνα λέει η Πυροσβεστική

Δημοσίευση: 12:43 π.μ. | 2/8/17

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Ανάβυσσο

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Αγιος Παντελεήμονας Αναβύσσου, ενώ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, καλύτερη είναι πλέον η εικόνα της φωτιάς στις Σπέτσες.

Ειδικότερα, στην Ανάβυσσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν με μεγάλη προσπάθεια και παρά τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, επίσης το μεσημέρι, σε δασική έκταση στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, στις Σπέτσες. Η πυρκαγιά πήρε διαστάσεις λόγω των δυνατών ανέμων, ενώ σε κάποια στιγμή πέρασε μέσα από οικισμό που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως να έχουν αναφερθεί ζημιές, μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, στην Πυροσβεστική. Μόλις νύχτωσε αποχώρησαν τα εναέρια μέσα, ενώ, όπως τόνισε πριν από λίγο στο ΑΠΕ - ΜΠΕ εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, η εικόνα της πυρκαγιάς δείχνει να είναι καλύτερη.

Αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 23 ατόμων.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών