Πατουλίδου: Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου, βίωσα απίστευτο πόνο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πατουλίδου: Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου, βίωσα απίστευτο πόνο

Δημοσίευση: 8:51 π.μ. | 8/8/17

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης μίλησε ανοιχτά για το bullying που δέχθηκε στο παρελθόν για την εμφάνιση της

Για το bullying που δέχτηκε για την εμφάνισή της, την μάχη που έδωσε με τον εαυτό της για να μπορέσει να τις διαχειριστεί, τις αποφάσεις που πήρε ώστε να αλλάξει δραστικά την εικόνα της, τις
αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες προχώρησε για να το καταφέρει, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, Βούλα Πατουλίδου.

«Όταν ήμουν ενεργή πρωταθλήτρια ήμουν ένα θεριό, γιατί αυτό ήταν προαπαιτούμενο για καλύτερες επιδόσεις. Μια αθλήτρια του ύψους, είναι κύκνος. Μια δρομέας και ειδικά εμποδίων, φαίνεται θεριό. Έχω γίνει 53 χρονών και μου λένε: «Τι ωραία γυναίκα που είστε». Τους απαντώ: «Με δουλεύετε; Στα 20 δεν ήμουν, στα 30 δεν ήμουν, στα 40 δεν ήμουν και τώρα έχω γίνει;». Εννοείται. Είναι δυνατόν να χαιρόμουν που με έλεγαν σπυριάρα ή ανέφεραν πως έχω ξεφύγει από τα όρια του γυναικείου προτύπου; Έμπαινα στο λεωφορείο και δεν έπιανα τη χειρολαβή γιατί έδειχνε ο τραπεζοειδής και ο δικέφαλος σαν να ήμουν λιμενεργάτης. Κρατιόμουν πάντα χαμηλά στον στύλο για να μην φαίνονται οι μύες. Είναι λογικό. Αλλά συνειδητοποιούσες πως έτσι έπρεπε να συμβεί» δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town Κύπρου και προσθέτει: «Δεν έκανα πλαστική για να αρέσω, αλλά για να μου αρέσω. Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου. Βίωσα απίστευτο πόνο. Αιμορραγούσα συνεχώς τις επόμενες ημέρες. Πονούσα πάρα πολύ. Θυμάμαι έλεγα στο γιατρό: «Είσαι σίγουρος ότι θα ξαναβγώ στον κόσμο;» Όταν πέρασε το πρώτο διάστημα ήταν απίστευτη η αναπτέρωση του ηθικού. Για αυτό βγήκα και το είπα. Ξέρω τι συναισθηματική ανυδρία αισθάνεσαι όταν είσαι νέος και δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς. Γι’ αυτό και προτρέπω όλους τους νέους ανθρώπους να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί στην εμφάνιση τους».

Τέλος, η Βούλα Πατουλίδου αποκάλυψε πως έχει κάνει και πλαστική εγχείρηση στη μύτη της.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών