Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες για την δολοφονία του Πακιστανου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες για την δολοφονία του Πακιστανου

Δημοσίευση: 10:04 π.μ. | 29/8/17

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσουν σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται για την απαγωγή  και δολοφονία του 21χρονου Πακιστανού, η σορός του οποίου βρέθηκε στην περιοχή της Λακόπετρας

Στις 6 Ιουλίου 2017 δηλώθηκε η εξαφάνιση του 21χρονου θύματος, από δύο ομοεθνείς του. Έπειτα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, εντόπισαν το αυτοκίνητο του 21χρονου, σε αγροτική περιοχή στο Λιμνοχώρι Αχαΐας. Εντωμεταξύ ο πατέρας του θύματος, που διαμένει στο Πακιστάν, κατήγγειλε ότι άγνωστοι δράστες έχουν απαγάγει τον γιο του, ζητώντας του λύτρα για να μην τον σκοτώσουν, και ότι από τη στιγμή που κατέβαλε τα λύτρα δεν επικοινώνησαν ξανά μαζί του.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τη συμμετοχή των τριών δραστών στην απαγωγή και στην ανθρωποκτονία του 21χρονου, καθώς και στον εκβιασμό του πατέρα του. Έτσι μετά από  αναζητήσεις εντόπισαν στις 23 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη τα τρία άτομα και τα συνέλαβαν. Κατά την προανάκριση, ένας από τους συλληφθέντες ομολόγησε τις πράξεις του και υπέδειξε στους αστυνομικούς, αγροτική περιοχή στην Λακκόπετρα Αχαΐας, όπου βρέθηκε η σορός του θύματος.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών