Συναντήσεις Τσίπρα με φορείς της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Συναντήσεις Τσίπρα με φορείς της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας

Δημοσίευση: 11:46 π.μ. | 27/8/17

Με δημάρχους της Φλώρινας και τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη θα συναντηθεί σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός, παρακολούθησε το Σάββατο την συναυλία αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο με τον Μανώλη Μητσιά και την Καροφυλιά Καραμπέτη στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, στις Πρέσπες.

Μετά το τέλος της συναυλίας, στη διάρκεια του δείπνου ο καλλιτεχνικός διευθυντή του Πολιτιστικού Οργανισμού "Πρέσπεια" Γιώργος Λιάνης βράβευσε τον κ. Τσίπρα σημειώνοντας ότι είναι τιμή για την ακριτική περιοχή των Πρεσπών και το ομώνυμο Φεστιβάλ η παρουσία του πρωθυπουργού.

Πριν αναχωρήσει από τις Πρέσπες ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και δημάρχους του νομού Φλώρινας.

Ο πρωθυπουργός έφθασε στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου αφού περπάτησε την πεζογέφυρα, μαζί με την σύζυγό του, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στην είσοδο του νησιού τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος και ο Γ. Λιάνης. Προσερχόμενος στο χώρο της συναυλίας χαιρέτισε αρκετούς από τους συγκεντρωμένους οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά .

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, στο Γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ομιλίας του στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ τόνισε πως η έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 είναι ο στόχος για τον οποίο εργάζεται η κυβέρνηση,

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως άλλαξε ο τρόπος που αντιμετωπιζόταν η συμπρωτεύουσα, καθώς έργα που είχαν γίνει... ανέκδοτο πλέον προχωρούν.

πηγή

Διαβάστε σχετικά: Τσίπρας: Στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν έργα που είχαν γίνει ανέκδοτο

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών