Εντυπωσιάστηκε η Μπριζίτ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Εντυπωσιάστηκε η Μπριζίτ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δημοσίευση: 5:50 μ.μ. | 7/9/17

Τι συζήτησε κατά τη συνάντησή της με νέους επιστήμονες και ερευνητές

Τις καλύτερες εντυπώσεις φαίνεται να άφησε στην Μπριζίτ Μακρόν - Τρονιέ η επίσκεψή της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συνοδεία της συζύγου του πρωθυπουργού, Μπέττυς Μπαζιάνα.

Η επίσκεψη των δύο κυριών, που πραγματοποιήθηκε την ώρα της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Εμμανουέλ Μακρόν στο Μέγαρο Μαξίμου, διήρκησε περί την μιάμιση ώρα.

Η «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας φέρεται μάλιστα να έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα της Λυρικής Σκηνής. Οταν μάλιστα ενημερώθηκε ότι η πρώτη παράσταση που θα φιλοξενηθεί θα είναι η «Ηλέκτρα» και προσπάθησαν να της εξηγήσουν περισσότερα για το έργο, διέκοψε τη διερμηνέα τονίζοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά περί τίνος πρόκειται.

Οι κυρίες Μακρόν και Μπαζιάνα είχαν επίσης την ευκαιρία να θαυμάσουν και την πανοραμική θέα της πρωτεύουσας από την ταράτσα του ΚΠΙΣΝ, γεγονός που φέρεται επίσης να εντυπωσίασε τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης και με παρότρυνση της κ. Μπαζιάνα, η κ. Μακρόν είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με νέους επιστήμονες και ερευνητές. Η ίδια ζήτησε με ενδιαφέρον να ενημερωθεί για το πρόβλημα της «φυγής» των νέων στο εξωτερικό, ενώ δήλωσε πρόθυμη να προσφέρει όποια βοήθεια μπορεί, μοιράζοντάς τους μάλιστα κάρτες από το πολιτικό γραφείο του συζύγου της.

Αυτή την ώρα η κ. Μακρόν βρίσκεται στην Ακρόπολη, συνοδεία πάντα της κ. Μπαζιάνα.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών