Επισπεύδεται η άσκηση «Τυφώνας» για την αντιμετώπιση τζιχαντιστών | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Επισπεύδεται η άσκηση «Τυφώνας» για την αντιμετώπιση τζιχαντιστών

Δημοσίευση: 10:43 π.μ. | 15/9/17

Θα συμμετάσχουν εκατοντάδες στελέχη διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών

Επίθεση τζιχαντιστών με οχήματα, οπλισμό και βόμβες στην οδό Ερμού, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Πλάκα και την Ακρόπολη, σε σταθμούς μετρό και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς περιλαμβάνει το δεύτερο μέρος της άσκησης «Τυφώνας», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Ελεύθερος Τύπος.

Η άσκηση επισπεύδεται εξαιτίας της αύξησης των επιστροφών ύποπτων ατόμων από Συρία και Ιράκ τους καλοκαιρινούς μήνες στις εισόδους της χώρας και επικαιροποιείται σύμφωνα με το χειρισμό των ισπανικών Αρχών στα αιματηρά γεγονότα της Βαρκελώνης.

Τον ερχόμενο Οκτώβριο, εκατοντάδες στελέχη διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών θα συμμετάσχουν στην άσκηση, που για πρώτη φορά θα εξελιχθεί κάτω από πραγματικές «εικονικές» συνθήκες, για την πρόληψη και αντιμετώπιση επιθέσεων μελών του Ισλαμικού Κράτους στο κέντρο της Αθήνας, σε εμπορικούς δρόμους και αρχαιολογικούς χώρους. Στελέχη των διωκτικών αρχών, πάνοπλοι αστυνομικοί θα αναπτυχθούν σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης όπου θα εξελιχθούν σενάρια πρόληψης επίθεσης τζιχαντιστών.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών