Εργασίες έως την Παρασκευή στην εθνική Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Εργασίες έως την Παρασκευή στην εθνική Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Δημοσίευση: 9:39 π.μ. | 26/9/17

Σε ποιους δρόμους θα εκτελούνται

Στις 7:30 ξεκινούν κάθε μέρα έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης
από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Για σήμερα μέχρι και την Παρασκευή θα εκτελεστούν εργασίες στην άσφαλτο στο οδικό τμήμα από κόμβο Ρυσίου έως κόμβο Καρδίας, ενώ από χθες συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης (από Ρύσιο προς Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια από Θεσσαλονίκη προς Ρύσιο).

Στις εργασίες αυτές περιλαμβάνονται:
  • Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 08.00.
  • Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως τη Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 08.00.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα εκτελεστούν:
  • Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και συγκεκριμένα από χιλιομετρική θέση 16+00 (τυφλή γέφυρα Παπαδόπουλου) έως χιλιομετρική θέση 17+00, με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία).
  • Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και συγκεκριμένα από κόμβο Ρυσίου έως κόμβο Καρδίας, με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία).
  • Εργασίες ανανέωσης της διαγράμμισης (οριογραμμών και ενδιάμεσων λωρίδων) του ασφαλτοτάπητα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών από κόμβο Βούλγαρη έως κόμβο Ρυσίου.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών