Καμμένος στη Βουλή: Πληρώνω από την τσέπη μου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Καμμένος στη Βουλή: Πληρώνω από την τσέπη μου

Δημοσίευση: 4:54 μ.μ. | 25/9/17

Ο υπουργός Άμυνας απάντησε στην αντιπολίτευση που του εξαπέλυσε επίθεση για τις φωτογραφίες δίπλα σε ρουλέτα στο Λονδίνο. Κατήγγειλε κατασκευασμένα ψέματα και προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη

Απαντήσεις στα δημοσιεύματα και σε βουλευτές που τον κατηγόρησαν για «πολυτελή ζωή» με αφορμή τις φωτογραφίες από το Λονδίνο έδωσε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή καταγγέλλοντας κατασκευασμένα ψεύδη και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν παίζει «με τα λεφτά του ελληνικού λαού».

«Χρέωσα την πιστωτική μου κάρτα» είπε στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη που επικαλέστηκε τα δημοσιεύματα. «Έχω τη δυνατότητα να πληρώνω από την τσέπη μου τα ξενοδοχεία μου και τα έξοδά μου όταν πηγαίνω σε ταξίδια στο εξωτερικό και συνοδεύομαι με τη σύζυγό μου» πρόσθεσε στο ίδιο πνεύμα.

Απαντώντας δε σε όσους τον κατήγγειλαν για τη φωτογραφία που τον απεικονίζει δίπλα σε ρουλέτα ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «πρόκειται για ένα κλαμπ στο οποίο» είχε πρωτοπάει το 1994 μαζί με τον βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτο. «Έχει μια αίθουσα για να βλέπεις αγώνες, έχει εστιατόριο και μπαρ για να περνάς κάποιες ώρες. Τώρα αν βρέθηκε στα πλαίσια της παρακολούθησης να με βγάλουν μπροστά στη ρουλέτα, δεν παίζω με τα λεφτά του ελληνικού λαού» τόνισε. Διεμήνυσε δε στους συντάκτες των δημοσιευμάτων ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια. «Ακόμη μια φορά οι πληροφοριοδότες σας θα πληρώσουν» είπε στον κ. Θεοδωράκη και στους άλλους βουλευτές που αναφέρθηκαν στο θέμα.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών