Κεντροαριστερά: Οι υποψήφιοι ξεκινούν τις προεκλογικές εξορμήσεις | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κεντροαριστερά: Οι υποψήφιοι ξεκινούν τις προεκλογικές εξορμήσεις

Δημοσίευση: 3:06 μ.μ. | 7/9/17

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι μηχανές των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστέρας, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να ετοιμάζει μεγάλη εκδήλωση και τον Γιώργο Καμίνη να περιοδεύει στην περιφέρεια

Την πρώτη του ανοιχτή ομιλία μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, προετοιμάζει το επιτελείο του Σταύρου Θεοδωράκη
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, θα μιλήσει την Κυριακή, στις 6.30 το απόγευμα στο  αμφιθέατρο του 9.84, στο Γκάζι.

Από εκεί, αναμένεται να παρουσιάσει την πολιτική πλατφόρμα με την οποία θα πορευτεί μέχρι και την 5η Νοεμβρίου, όπου και θα αποτελέσει την βάση πάνω στην οποία θα βαδίσει η παράταξη, αν είναι εκείνος ο νικητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στ.Θεοδωράκης θα κρατήσει αποστάτης τόσο από την Νέα Δημοκρατία, όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας ως στόχο για τις επόμενες εκλογές ποσοστό διψήφιο.
Επίσης, αναμένεται να απευθύνει ένα μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στους πολίτες που αυτοπροσδιορίζονται πολιτικά από σοσιαλδημοκράτες μέχρι και φιλελεύθεροι.

Στην περιφέρεια ο Καμίνης

Εξορμήσεις εκτός Αττικής, μακριά από τον στενό πυρήνα των οπάδων του, ξεκίνησε και ο Γιώργος Καμίνης. Από τα Γιάννενα, πρώτο σταθμό της περιοδείας του, δήλωσε ότι η χώρα χρειάζεται για το μέλλον "ένα πλατύ μέτωπο πολιτών που θα γυρίσει οριστικά την πλάτη της στις πρακτικές του χθες και να στρέψει το βλέμμα της στο αύριο. Ενώνοντας μια βαθιά τραυματισμένη και διχασμένη χώρα, χωρίς αποκλεισμούς και κλειστές πόρτες".

Αντώνης Γκιόκας

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών