Κριτική Σαμαρά για τη ρύπανση στο Σαρωνικό - «Επανήλθε» στην τάξη ο Μητσοτάκης | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κριτική Σαμαρά για τη ρύπανση στο Σαρωνικό - «Επανήλθε» στην τάξη ο Μητσοτάκης

Δημοσίευση: 3:42 μ.μ. | 14/9/17

Τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης επέκρινε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε πηγαδάκι που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, παίρνοντας επί της ουσίας την σκυτάλη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είχε κι εκείνος νωρίτερα ολιγόλεπτη συνομιλία με τους δημοσιογράφους της Βουλής για το ζήτημα της ρύπανσης στο Σαρωνικό

Ο κ. Σαμαράς άσκησε κριτική  για τον τρόπο αντιμετώπισης της κυβέρνησης σχετικά με τη ρύπανση που προκλήθηκε από τη βύθιση του δεξαμονόπλοιου, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του και για το χρόνο αποκατάστασης, λέγοντας επ' αυτού πως δεν είναι σίγουρος αν θα έχει αποκατασταθεί έως το καλοκαίρι. «Δεν μπορεί να το αντιμετωπίζουν το ζήτημα όπως καπνίζουν το τσιγάρο τους» ήταν η ατάκα του πρώην πρωθυπουργού.

Νωρίτερα, σε αντίστοιχη συζήτηση με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Μητσοτάκης είπε ως προς τη δήθεν παραίτηση Κουρουμπλή πως «στην αρχή εξεπλάγην, αλλά αμέσως μετά με επανάφερε στην τάξη». Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως δεν υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός από το αρμόδιο υπουργείο, τονίζοντας ότι έγινε μια σύσκεψη στη λογική «business as usual».

Ο κ. Μητσοτάκης απένειμε τα εύσημα στους δημάρχους, οι οποίοι -κατά τα λεγόμενά του- αντιμετώπισαν σχεδόν μόνοι τους το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Κουρουμπλής για τα περί παραίτησης: «Ήταν ένα λογοπαίγνιο»

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών