ΝΔ: Όμηρος του Καμμένου ο Τσίπρας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

ΝΔ: Όμηρος του Καμμένου ο Τσίπρας

Δημοσίευση: 9:03 μ.μ. | 25/9/17

Αδύναμος και αμήχανος πρωθυπουργός σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση την παρέμβαση του Τσίπρα στην βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τις συνομιλίες Καμμένου Γιανουσάκη

Επίθεση τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ χαρακτηρίζοντάς τον «αδύναμο πρωθυπουργό» και «όμηρο του κ. Καμμένου» αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη βουλή για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του noor1 και τις συνομιλίες Καμμένου Γιανουσάκη.
Ο κ. Τσίπρας με την σημερινή αμήχανη εμφάνισή του αποδείχτηκε ότι είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός
«Ο κ. Τσίπρας με την σημερινή αμήχανη εμφάνισή του αποδείχτηκε ότι είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός. Όμηρος του κ. Καμμένου» τονίζει η ΝΔ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «εκτός τόπου και χρόνου, έφτασε στο σημείο - πάνω στον ενθουσιασμό του - να δικαιολογήσει ακόμη και τον κ. Κουρουμπλή για τις τραγικές ευθύνες του στη διαχείριση του ναυαγίου του δεξαμενόπλοιου» και συνεχίζει λέγοντας ότι «η αγάπη του για την καρέκλα είναι τέτοια που υπερασπίζεται, χωρίς καμία ντροπή, υπουργούς που μιλάνε με ισοβίτες».

Καταλήγοντας η ΝΔ υποστηρίζει ότι «όποιος είδε σήμερα το παραλήρημα του κ. Καμμένου έβγαλε τα συμπεράσματά του γιατί δεν μπορεί να είναι Υπουργός Εθνικής Άμυνας».

Θοδωρής Λαπαναΐτης

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών