Πάτρα: Δενδροφύτευση στην «Εύα» (φώτο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πάτρα: Δενδροφύτευση στην «Εύα» (φώτο)

Δημοσίευση: 4:20 μ.μ. | 16/9/17

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 16 Σεπτέμβρη 2017, εκτεταμένη δενδροφύτευση στην τοποθεσία «Εύα», στην Παραλία Πατρών -  Δείτε φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 16 Σεπτέμβρη 2017, εκτεταμένη δενδροφύτευση στην τοποθεσία «Εύα», στην Παραλία Πατρών, με πρωτοβουλία του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Περιφερειακής Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, με τη βοήθεια προσωπικού και μηχανημάτων του Δήμου Πατρέων καθώς κι εθελοντών.

Στην δενδροφύτευση το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, που συμβολικά φύτεψε το πρώτο δένδρο ευχαριστώντας τους Συλλόγους και τους δεκάδες εθελοντές που συμμετείχαν σε αυτή.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος βήμα-βήμα υλοποιεί το σχεδιασμό του αξιοποιώντας τα ελάχιστα μηχανήματα και το αναπομείναν προσωπικό του.

Η Παραλιακή ζώνη των νότιων συνοικιών της Πάτρας, που για δεκαετίες είναι κυριολεκτικά εγκαταλειμμένη, σε μικρό χρονικό διάστημα θα αποτελεί μια όμορφη περιοχή με παραλιακά πάρκα και υποδομές για να τα χαίρονται τα φτωχά λαϊκά στρώματα που κατοικούν σε αυτή.


Στην δενδροφύτευση παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Παύλος Στάμος, Χρήστος Κορδάς, Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, Δημήτρης Πελεκούδας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Παραλίας, Παναγιώτης Ζωγράφος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροϊτίκων, Αργύρης Φιλιππόπουλος, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι που πήραν μέρος στο φύτεμα των δένδρων.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών