Πρώτο στην Ευρώπη το τουριστικό βίντεο της Ελλάδας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πρώτο στην Ευρώπη το τουριστικό βίντεο της Ελλάδας

Δημοσίευση: 6:47 μ.μ. | 15/9/17

Το πρώτο βραβείο πήρε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το βίντεο του ΕΟΤ "Greece- A 365-DayDestination"

Του Δημήτρη Μπαλή

Πήγε με στόχο την πρωτιά και την κατέκτησε. Το βίντεο του ΕΟΤ «Greece- Α 365-DayDestination», μέσα σε 3 λεπτά και 36 δευτ. κατάφερε να αποτυπώσει εικόνες, ήχο και χρώματα της Ελλάδας από τις τέσσερις εποχές του χρόνου με τέτοιο τρόπο ώστε να διακριθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το «καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη» για το 2017.

Το βίντεο συμμετείχε σε παγκόσμιο διαγωνισμό μαζί με 22 ακόμη ευρωπαϊκές χώρες και η ανακοίνωση έγινε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της 22 Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τσενγκντού της Κίνας. Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι πρόεδροι των έξι Περιφερειακών Επιτροπών του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία).

Η ταινία «Greece-A 365-Day Destination», σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της επικοινωνιακής στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού 365 ημέρες το χρόνο.Εκπροσωπώντας την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά , το βραβείο παρέλαβαν ο Μ. Αγγελόπουλος, ΣΠΑ, διπλωματικός σύμβουλος της υπουργού και ο Σ. Παρθένης, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού στο Υπουργείο Τουρισμού.

Η επιτυχία αυτή έρχεται σε συνέχεια της εκλογής της Ελλάδας για πρώτη φορά στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για την περίοδο 2018-2021, κατά τη διάρκεια της 22 Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών