Ψήφο εμπιστοσύνης και καθαρή εντολή ζητά η Γεννηματά | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ψήφο εμπιστοσύνης και καθαρή εντολή ζητά η Γεννηματά

Δημοσίευση: 4:54 μ.μ. | 16/9/17

Από την Πρέβεζα έστειλε το δικό της μήνυμα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενόψει της εκλογής επικεφαλής στο εγχείρημα της Κεντροαριστεράς

"Η σκυτάλη έχει δοθεί στους προοδευτικούς Έλληνες πολίτες" ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά από την Πρέβεζα όπου και βρέθηκε. "Θέλω από εδώ, από την Πρέβεζα να απευθύνω ένα κάλεσμα. Σε όλους όσους νοιάζονται για το χώρο της Κεντροαριστεράς. Σε όλους όσους νοιάζονται για μέλλον και την πορεία του τόπου" πρόσθεσε.

"Θέλουμε μια γιορτή της δημοκρατίας. Η μεγάλη συμμετοχή θα δώσει μεγάλη δυναμική" ανέφερε επίσης η υποψήφια για πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. "Θα μπορέσουμε έτσι να ανατρέψουμε τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς, να ανακτήσει τη δύναμη της η Κεντροαριστερά, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και τελικά να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε για τη χώρα μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση, μια πραγματική ελπίδα για να φύγουμε από την επιτροπεία και να αφήσουμε οριστικά πίσω τα μνημόνια και την κρίση" σημείωσε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επόμενη μέρα στην κεντροαριστερά ανέφερε. "Είναι σημαντικό ότι έχουμε πολλές υποψηφιότητες. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γύρω από το εγχείρημα. Η μεγάλη πρόκληση για όλους εμάς είναι η ενότητα που σήμερα είναι κατάκτηση να συνεχίσει και την επόμενη μέρα. Πιστεύω ότι μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα, τη δυνατότητα της Κεντροαριστεράς να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό".

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών