Ψινάκης: Αυτό που βλέπετε δεν είναι στην Αίγυπτο, είναι στον Μαραθώνα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ψινάκης: Αυτό που βλέπετε δεν είναι στην Αίγυπτο, είναι στον Μαραθώνα

Δημοσίευση: 5:38 μ.μ. | 8/9/17

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο δήμαρχος Μαραθώνα

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, για τον αρχαιολογικό χώρο όπου βρίσκεται ο αιγυπτιακός ναός της Ίσιδος,
δίπλα στη βίλα του Ηρώδη του Αττικού στην παραλία της Νέας Μάκρης και χθες άνοιξε για πρώτη φορά για το κοινό.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δίνει συγχαρητήρια στους συνεργάτες του, την τουριστική επιτροπή και την Εφορία Αρχαιοτήτων του Μαραθώνα που άνοιξαν στο κοινό αυτόν τον μαγικό χώρο, όπως τον χαρακτηρίζει.

Τη φωτογραφία συνόδευσε και με ένα κείμενο στο οποίο αναφέρει:

Αυτό που βλέπετε δεν είναι στην Αίγυπτο... Είναι στον Μαραθώνα!!! Ο Αιγυπτιακός ναός της Ίσιδος δίπλα στην βίλα του Ηρώδη του Αττικού στην παραλία της Νέας Μάκρης και σήμερα άνοιξε για το κοινό στην πανσέληνο για πρώτη φορά..!!! Ζήσαμε μια υπέροχη βραδιά εκατοντάδες κάτοικοι τουρίστες και επισκέπτες!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, της τουριστικής επιτροπής και στην Εφορία Αρχαιοτήτων του Μαραθώνα που άνοιξαν στο κοινό αυτόν τον μαγικό χώρο...!!! Πριν 3 χρόνια φωτογραφήθηκα στον ίδιο χώρο για να το προμοτάρω, έφαγα μήνυση και τους κατάβρισα... Φέτος τον άνοιξαν στο κοινό και είμαι ευγνώμων!!! Να τα λέμε τα σωστά...!!!


πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών