Ραντεβού και την Παρασκευή στο υπουργείο Περιβάλλοντος δίνουν μεταλλωρύχοι (βιντεο) | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Ραντεβού και την Παρασκευή στο υπουργείο Περιβάλλοντος δίνουν μεταλλωρύχοι (βιντεο)

Δημοσίευση: 8:11 μ.μ. | 14/9/17

Δείτε τις δηλώσεις τους μετά την ένταση που προηγήθηκε

Πριν αποχωρήσουν για σήμερα από το υπουργείο Περιβάλλοντος, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και από τα τρία σωματεία της «Ελληνικός Χρυσός»
προχώρησαν σε δηλώσεις, τονίζοντας ότι πήραν διαβεβαιώσεις πως την Παρασκευή μέχρι τις 13:00 θα έχουν βγει και οι τρεις άδειες, οι οποίες θα έχουν ανέβει στη Διάυγεια.

Ωστόσο, τόνισαν πως είναι σε επικοινωνία και με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να κατέβουν στην Αθήνα και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους «αν δεν δικαιωθούν». Αίτημά τους να συναντηθούν με τον υπουργό για την επίδοση της άδειας λιθογόμωσης του έργου της Ολυμπιάδας που είναι σε εκκρεμότητα.

Οι μεταλλωρύχοι μίλησαν με τον υπουργό κ. Φάμελλο και το επιτελείο του και όπως επισήμαναν «όλοι, μα όλοι μας έδωσαν διαβεβαιώσεις. Δεν υπάρχουν άλλοθι για κανέναν. Με το ψωμί μας δεν θα παίζουν», συμπλήρωσαν.

Οι μεταλλωρύχοι, τέλος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το υπουργείο αύριο το πρωί για να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις καθώς όπως ανέφεραν «δεν έχουμε πειστεί από τις διαβεβαιώσεις».Βίντεο: Γιάννης Κέμμος

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών