Συζήτηση στη Βουλή για τη ρύπανση στον Σαρωνικό ζητά η Ένωση Κεντρώων | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Συζήτηση στη Βουλή για τη ρύπανση στον Σαρωνικό ζητά η Ένωση Κεντρώων

Δημοσίευση: 6:22 μ.μ. | 16/9/17

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τις ευθύνες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα για την πετρελαιοκηλίδα, ζητά η Ένωση Κεντρώων

Η Ένωση Κεντρώων ζητεί να γίνει συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής «για τις ευθύνες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα για την πετρελαιοκηλίδα» και τονίζει την ανάγκη να συσταθεί διακομματικό όργανο διαχείρισης κρίσεων.

Σε ανακοίνωσή της, σημειώνει πως η συζήτηση στην επιτροπή της Βουλής για το περιβάλλον δεν είναι αρκετή και υποστηρίζει πως απεδείχθη ότι η χώρα μας είναι αθωράκιστη έναντι εκτάκτων φαινομένων, όπως πλημμύρες, σεισμοί, πυρκαγιές, εκτεταμένες ρυπάνσεις.

Σε ό,τι αφορά την αποψινή ομιλία του κ. Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Ένωση Κεντρώων σχολιάζει: «Περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ για την οικονομία. Προεξοφλούμε ωστόσο, ότι όπως ο κ. Τσίπρας κατ' ουσίαν τίποτα δεν είπε στην ΔΕΘ, το ίδιο θα πράξει και ο κ. Μητσοτάκης. Θα μιλήσει για επενδύσεις, για μειώσεις φόρων θα δώσει υποσχέσεις σε όλους». Υπενθυμίζει μάλιστα πως «όταν ήταν υπουργός ο κ. Μητσοτάκης, ούτε την αργομισθία πάταξε, ούτε την ηλεκτρονική διασύνδεση του δημοσίου προχώρησε» και τονίζει καταληκτικά πως «εμείς δεν περιμένουμε τίποτα από τον κ. Μητσοτάκη, και όσοι περιμένουν θα απογοητευτούν γρήγορα».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών